گزارش «مدیکال دیلی»، پیاز خام منبع غنی از فیبر، پروتئین، کربوهیدرات، قند و چربی است و با تولید ترکیبات گیاهی به نام «آنتوسیانین««کورستین» و «تیوسولفینت» به کاهش فشار خون، بهبود سلامت قلب، مبارزه با سرطان و جلوگیری از تشکیل ههای خون کمک میکند.
جلوگیری از سرطان/ تنظیم قند خون/بهبود سلامت استخوان پیازها تراکم استخوان را به ویژه در ن یائسه افزایش میدهند. همچنین پیاز به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان نیز کمک میکند.
اثرات نامطلوبی هم دارد پیاز ممکن است سبب بروز آلرژی شود.
از آنجایی که پیاز حاوی ترکیب « FODMAPs» است، بسیاری افراد نمیتوانند آن را تحمل کنند و به محض قرار گرفتن در معرض آن با علائم ناخوشایند گوارشی از جمله نفخ، گرفتگی و اسهال مواجه میشوند.
درباره این سایت