گزارش «مدیکال دیلی»، پیاز خام منبع غنی از فیبر، پروتئین، کربوهیدرات، قند و چربی است و با تولید ترکیبات گیاهی به نام «آنتوسیانین««کورستین» و «تیوسولفینت» به کاهش فشار خون، بهبود سلامت قلب، مبارزه با سرطان و جلوگیری از تشکیل ه‌های خون کمک می‌کند.

جلوگیری از سرطان/ تنظیم قند خون/بهبود سلامت استخوان پیازها تراکم استخوان را به ویژه در ن یائسه افزایش می‌دهند. همچنین پیاز به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان نیز کمک می‌کند.

اثرات نامطلوبی هم دارد پیاز ممکن است سبب بروز آلرژی شود.

از آنجایی که پیاز حاوی ترکیب « FODMAPs» است، بسیاری افراد نمی‌توانند آن را تحمل کنند و به محض قرار گرفتن در معرض آن با علائم ناخوشایند گوارشی از جمله نفخ، گرفتگی و اسهال مواجه می‌شوند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تعمیر لباسشویی سامسونگ | تعمیر یخچال سامسونگ John البز ای وای بر من 5040 برق یک زن... پیزوسرجری انشا پایه هفتم سنم آهنگ